05.12.2021 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Dimiteixen en bloc els principals càrrecs del PDeCAT a l'Alt Pirineu

Els dirigents polítics de l'Alt Pirineu insten les parts negociadores a integrar-se a Junts per Catalunya
Mayte Rivero senadora 2
La senadora pirinenca Mayte Rivero en una intervenció/senado.es
Dimiteixen en bloc els principals càrrecs del PDeCAT a l'Alt Pirineu

La presidenta del PDeCAT a l'Alt Pirineu, Mayte Rivero, i els presidents comarcals d'aquest partit a l'Alta Ribagorça, Marta Rollan; l'Alt Urgell, Anna Vives; la Cerdanya, Marc Fernàndez; el Pallars Jussà, Josep Ramon Lloret;  i el Pallars Sobirà, Joan Montañahan dimitit en bloc. Segons ha avançat 'l'Ara Pirineus' i ha explicat Rivero a l'ACN, la decisió arriba després de considerar que l'organigrama portava caducat feia dies i pel fet que la relació orgànica amb la formació nacional ja no existia. Així, ha dit que des de fa temps es sentia "incòmoda" amb la direcció del partit i que els membres d'aquesta ja "no consultaven" a la gent de l'Alt Pirineu per determinades qüestions importants. Ara, en una carta enviada a la militància insten a què les parts negociïn per integrar-se a Junts per Catalunya.

Rivero ha dit que tota la seva "implicació i compromís" és amb la causa dels "companys que té a la presó i a l'exili". La fins ara presidenta del PDeCAT a l'Alt Pirineu també ha recordat que tots els companys d'aquest territori "van a l'una" i que un cop finalitzat el procés de negociació entre Junts per Catalunya i el PDECat, i en cas que l'acord no sigui possible, cada persona prendrà "la decisió personal que determini", ha indicat.
Mayte Rivero bis
La senadora ha explicat que tot i haver presentat la seva dimissió com a càrrecs orgànics de la formació, seguiran "vinculats al Partit Demòcrata i treballant per la gent del Pirineu mentre hi hagi la més mínima possibilitat d'entesa per unir tot l'espai que representem". Tot i així, te clar que si no s'arriba a un acord entre Junts per Catalunya i el PDECat, es quedarà amb el partit de Carles Puigdemont.

Rivero ha dit finalment que s'ha decidit enviar una carta a la militància per "donar tranquil·litat", ja que, segons ha assegurat, la gent està "desorientada" i el que pretenia era aconseguir que els canvis no siguin "traumàtics".

Dimiteixen en bloc els principals càrrecs del PDeCAT a l'Alt Pirineu
Comentarios