27.11.2022 |
Viure als Pirineus

NEU I NATURA

El Dia Mundial de la Neu se celebra aquest diumenge al Pirineu

El Dia Mundial de la Neu és una jornada que promou la Federació Internacional d'Esquí (FIS) amb l'objectiu d'apropar la neu als nens i a les famílies.

Roc Roi
Passejada a la neu amb raquetes/RocRoi
El Dia Mundial de la Neu se celebra aquest diumenge al Pirineu

Aquest diumenge 20 de gener, es celebra un any més, el Dia Mundial de la Neu, promogut per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) i que es commemora en un total de 46 països en tot el món.

Amb un total de 516 activitats, pretén, entre d'altres coses, que nens i famílies gaudeixin de la neu, així com conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la natura. 
A l'Alt Pirineu i a l'Aran, ofereixen activitats i descomptes especials amb motiu d'aquesta celebració, les següents estacions i empreses:

Estació d'esquí Baqueira Beret. Caps de setmana del 12-13 i 19-20: paquet especial d'esquí per tots aquells que mai no han esquiat i la BBB Ski Race Experience o la baixada de torxes per als esquiadors més experts.
Estació d'esquí La Molina. Una esquiada divertida sortejant arbres, bolets i d'altres obstacles. Taller de maquillatge amb descoberta de la zona Fun Park.
Estació d'esquí de Tavascan. Preu especial en la compra del forfet d'esquí alpí, de fons i raquetes; xerrada/taller teòric de seguretat a la neu i passejada popular al mirador del Corbiu.
L'empresa RocRoi, de Llavorsí (Pallars Sobirà). Del 14 al 20 de gener: preu especial en les excursions amb raquetes de neu.

FGC

El Dia Mundial de la Neu se celebra aquest diumenge al Pirineu
Comentarios