SUCCESSOS

Detenen un home per robar un cotxe a Cellers i cremar cable de coure

La investigació policial continua oberta per determinar la procedència del cable de coure i si el detingut està implicat en altres delictes contra el patrimoni.
Cable de coure cremat Mossos 2
photo_camera Cable de coure cremat per un detingut pels Mossos / @mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 25 anys que suposadament hauria robat un cotxe a Cellers, al Pallars Jussà. El van enxampar a la partida dels Canals de l'Horta de Lleida després de ser alertats que hi havia una persona en una finca cremant cable de coure. A uns vint metres de la foguera hi havia el cotxe amb el motor encara calent i a l'interior hi havia restes de cable. L'home va ser localitzat pels agents en un camí proper. La investigació ha permès a la policia relacionar al detingut amb la suposada autoria d'un robatori amb força, comès la matinada del 12 de gener en un magatzem del carrer Josep Sarrate i Fraga de Lleida. Hi van encastar un cotxe a la porta per entrar i robar diners.

Cable de coure cremat Mossos
Cable de coure cremat per un detingut pels Mossos / @mossos

Els fets van passar dimarts pels volts de les vuit del matí i la investigació policial continua oberta per determinar la procedència del cable de coure i si el detingut està implicat en altres delictes contra el patrimoni. Els mossos l'acusen d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle i un robatori amb força. El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició judicial davant de jutjat en funcions de guàrdia de Lleida.