INSTITUCIONS

El Conseller de Salut de la Generalitat és rebut per l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra

Argimon va voler saludar el copríncep durant la seva visita institucional a la Seu d'Urgell
Argimon amb Bisbe Vives
photo_camera El conseller Josep Maria Argimon amb l'Arquebisbe Joan-Enric Vives /bisbat d'Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha rebut, aquest divendres la visita del Conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, al Palau Episcopal.

A la reunió que han mantingut hi han assistit també la Secretaria General de Salut, Meritxell Mas, la Cap del Gabinet del Conseller, Montserrat Morante i l’alcalde de la Seu d’Urgell i diputat al Parlament, Jordi Fàbrega. Així mateix el Representant del Copríncep Episcopal i Vicari General, Mn. Josep M. Mauri, i el Secretari General del Bisbat d’Urgell i Cap de Gabinet del Copríncep Mn. David Codina. En un clima cordial, s’han tractat temes d’interès comú i s’ha valorat la cooperació en qüestions de salut per part del Bisbat i del Copríncep amb la ciutat de la Seu d’Urgell i les diverses comarques que abasta el Bisbat d’Urgell.

Argimon amb Bisbe Vives 2

El Conseller ha volgut saludar el Copríncep durant la seva visita institucional a la Seu d’Urgell, dins la qual, a l’Ajuntament de la localitat urgellenca, també ha mantingut una reunió amb el Ministre de Salut del Govern d’Andorra,. Joan Martinez Benazet.

comentaris