SUCCESSOS

El conductor d'un vehicle amb tabac de contraban fuig de la duana a la Farga de Moles i bolca a Anserall

L'home, que va resultar il·lès, va ser detingut per la Guàrdia Civil
Contrabandista Anserall
photo_camera Contrabandista Anserall

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 19 anys i de nacionalitat francesa que dilluns va fugir de la duana a la Farga de Moles amb una furgoneta carregada amb més de 2.500 capsetes de tabac i que poc després va patir un accident, resultant il·lès, al terme municipal d'Anserall (Alt Urgell). Els fets van tenir lloc cap a les 20.00 hores, quan l'home va arribar a la duana i els agents van demanar-li que aturés el vehicle. Fent-los cas omís, el conductor va fugar-se del recinte i tot seguit una patrulla de la Guàrdia Civil va perseguir-lo fins que van localitzar el vehicle accidentat als voltants de la localitat d'Anserall.

La policia, després de fer una inspecció del vehicle, van detectar al seu interior una gran quantitat de caixes que contenien les capsetes de tabac.

Els agents de les dependències de l'Agència Tributària van verificar el tabac confiscat, que té un valor d'uns 15.000 euros, i després es va dipositar a la duana de la Farga de Moles. Així mateix, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció del conductor del vehicle per un suposat delicte de conducció temerària.