AEROPORTS

La companyia Air Nostrum ha presentat oferta per realitzar els vols entre la Seu d'Urgell i Madrid

Jordi Gallardo ha manifestat que els vol inaugural podria ser el 17 de desembre i la previsió és que sigui d’anada el divendres i de tornada el diumenge.
Aeroport de la Seu
photo_camera Pssatgers a la pista de l'Aeroport d'Andorra - La Seu d'Urgell / ACN

El ministre d’Economia i Presidència, Jordi Gallardo, ha explicat aquest dijous a Andorra Televisió que la companyia Air Nostrumfilial d’Iberia, ha estat l’única que s’ha presentat al concurs per operar els vols entre la Seu d'Urgell i Madrid. Aquest dijous era l'últim dia per a la presentació de les ofertes. Eñ ministre andorrà ha assegurat que aquesta és la companyia que més fermament ha cregut en aquesta infraestructura i ara s’avaluarà tota la documentació presentada. Jordi Gallardo ha anunciat que el vol inaugural podria ser el 17 de desembre.

Jordi Gallardo també ha volgut deixar clar a la televisió pública andorrana que el control de passaports no serà necessari si els vols que aterrin a l’aeroport urgellenc provenen de l’Espai Schengen. 

El vol de la Seu d'Urgell a Andorra serà d’anada el divendres i de tornada el diumenge. La voluntat de l'executiu andorrà és que aquesta infraestructura pugui acollir vols internacionals.