Com educar els nostres fills en les xarxes socials?

El proper dijous, 12 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc al centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell la xerrada adreçada a famílies i a joves 'Com educar els nostres fills en les xarxes socials. Riscos i oportunitats' que anirà a càrrec de l'entitat Família Digital, amb  la col·laboració del Punt Òmnia i el Pla Educatiu Entorn, i la Diputació de Lleida.

xarxes15
photo_camera Cartell de la xerrada.

Per assistir a la xerrada cal inscriure's prèviament a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (trucant al 973 355 608 o per corre electrònic [email protected] ) fins el dia 10 de febrer. Les inscripcions són gratuïtes.

La xerrada té com a objectiu donar a conèixer les oportunitats que ofereix Internet, i també les eines que disposem per educar responsablement a les persones joves i especialment als adolescents en l'ús de les xarxes socials.

Més xerrades i tallers

Properament l'Oficina Jove de l'Alt Urgell realitzarà una noves xerrades i tallers de diferents temàtiques i oberts a tothom. La següent xerrada estarà dedicada a l'autoestima, i tindrà lloc a Noves de Segre.
 

Recordem que cada any l'Oficina Jove alturgellenca organitza diverses xerrades dedicades a oferir informació sobre diversos temes d'actualitat i recursos als joves i a la població en general. L'any passat es van portar a terme xerrades a la Seu d'Urgell i a la Vall de la Vansa, amb el suport de la Diputació de Lleida, les quals van obtenir “una molt bona acceptació per part dels assistents”.