CASTELLERS

La colla castellera Malfargats de Pallars ha celebrat la seva diada del bateig a Tremp

Els Malfargats van aconseguir la camisa groga tot just fa un any i d’aquesta manera ha aconseguit ser colla castellera.
Malfargats a Tremp
photo_camera La colla castellera Malfargats de Pallars ha fet celebrat la Diada del bateig a Tremp / @malfargats

Aquest dissabte, la colla castellera Malfargats de Pallars ha fet celebrat la Diada del bateig a Tremp. Malgrat la pluja, la diada s’ha pogut celebrar al pavelló del casal, que ha acollit les colles padrines, Castelleres de Lleida, Margeners de Guissona i les colla amfitriona, els Malfargats de Pallars.

La diada ha transcorregut amb normalitat i les 3 colles han pogut descarregar tots els  seus castells. Per la seva part, els de Lleida han descarregat dos pilar de quatre, un 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, un pilar de 5 i a dos pilar de 4 simultanis per acabar. Els de Guissona, per la seva part, han descarregat 1 pilar de 4, un 3 de 6, la torre de 6 i un 3 de 6 aixecat per sota. Pel que fa als Malfargats han consolidat i descarregat amb solvència dos pilar de 4, el 3 de 6 amb agulla, el 4 de 6, un pilar de 4 aixecat per sota i un pilar de 4 de sortida i finalitzar la diada.

Foto 3 de 6 amb agulla
La colla castellera Malfargats de Pallars ha fet celebrat la Diada del bateig a Tremp / @malfargats

La colla castellera dels Pallars, els Malfargats, va aconseguir la camisa groga tot just fa un any i d’aquesta manera ha aconseguit ser colla castellera. La trajectòria dels Malfargats es remunta a l’any 2017 quan va començar els assajos a Sort, tot i que,  posteriorment, els va traslladar a Sort i en l’actualitat els realitza  a Tremp.  La colla no deixa de banda les dues comarques pallareses ja que aplega membres d’ambdues comarques i, a més a més, celebra diades castellers a diferents poblacions com La Pobla de Segur i Sort, així com una diada itinerant en població que cada any canvia, alhora que també realitza mostres i tallers castellers a les petites poblacions pallareses.

Per aquesta diada es va engegar la campanya 100 cors al peu i una mà al cel, amb l’objectiu d’aconseguir ser 100 persones vestint de groc.