ENERGIA

El col·lectiu de pensionistes de CCOO de l’Alt Urgell es reuneix amb representants de l'empresa PEUSA

Els pensionistes han plantejat la necessitat de crear de manera urgent una Taula de Treball presidida per l’Ajuntament de la Seu, amb representants del departament de Drets Socials de la Generalitat i de PEUSA
IMG-20220223-WA0000
photo_camera Membres del col·lectiu de pensionistes de CCOO davant la seu de l'empresa PEUSA

El col·lectiu de pensionistes de CCOO de l'Alt Urgell es van reunir aquest dimarts amb representants de direcció de l'empresa energètica PEUSA. Segons un comunicat, el col·lectiu de pnesionistes han expressat dues peticions motivades per l’actual situació de pobresa energètica que pateixen moltes famílies de la Seu d'Urgell i comarca. D'una banda, la millora de la  comunicació de PEUSA per tal que es confeccionin i es distribueixin nous escrits explicatius que permetin entendre el sistema de facturació de l’empresa  i que possibilitin als usuaris una gestió més racional del consum.

IMG-20220223-WA0000
Membres del col·lectiu de pensionistes de CCOO de l'Alt Urgell, davant la seu de l'empresa PEUSA

Per altra banda, han plantejat la necessitat de crear de manera urgent una Taula de Treball presidida per l’Ajuntament de la Seu, amb representants del departament de Drets Socials de la Generalitat i de PEUSA, per tal d’el·laborar un document d’aplicació immediata, amb mesures concretes i sistemàtiques dirigides a pal·liar  casos de pobresa energètica, tal i com s’emmarca al conveni signat recentment per la Generalitat i Endesa. 

Respecte a la millora de la comunicació, els representants empresarials han acceptat fer noves comunicacions. En relació a la creació de la Taula de Treball, han expressat la sensibilitat de PEUSA en relació aquests temes i han comunicat que seria estudiat per la seva direcció.

Els pensionistes de CCOO  han subratllat la necessitat que l’Ajuntament de la Seu d'Urgell sigui, pel seu pes institucional, l’organitzador de la taula de treball i que no deixaran de reivindicar les mesures que demanen.