17.05.2022 |
Viure als Pirineus

L’EMPRESA CERVÓS ÉS NOVA EMPRESA AMIGA DE L’ONG PROJECTE HOME CATALUNYA.

Cervós Grup dóna suport a la reinserció de les persones amb addiccions

Aquesta col·laboració permetrà reforçar el Servei d’Atenció a les Addiccions de Lleida, amb seu a Tremp.

Conxita Solé i Marta Cervós
Conxita Solé i Marta Cervós
Cervós Grup dóna suport a la reinserció de les persones amb addiccions

Cervós Grup és des d’aquest divendres 22 de juliol nova Empresa Amiga de Projecte Home Catalunya després de que Marta Cervós, adjunt a la gerència de Cervós Grup, i Conxita Solé, presidenta del Patronat de Projecte Home, hagin signat un acord de col·laboració. D’aquesta manera, l’empresa pallaresa dóna suport a la prevenció, el tractament i la reinserció de les persones amb problemes d’addiccions. La col·laboració econòmica servirà per impulsar el Servei d’Atenció a les Addiccions a Lleida de Projecte Home, que amb un punt d’atenció situat a Tremp ofereix ajuda a les persones de les comarques lleidatanes, amb especial atenció a l’àrea pirinenca.

Des de la seva inauguració a finals de 2014, el Servei d’Atenció a les Addiccions a Lleida de Projecte Home ha atès a més de 70 persones amb problemes d’addiccions, especialment a l’alcohol. També s’han dut a terme diverses accions de prevenció a col·lectius com ara estudiants de secundària o els militars de l’Acadèmia de Talarn.

Projecte Home Catalunya (www.projectehome.cat) és una ONG catalana creada el 1995 pel tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències i d'altres conductes addictives. En aquest temps, ha atès més de 20.000 persones amb problemes de drogues. Exerceix com a ONG de caràcter consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

Cervós Grup dóna suport a la reinserció de les persones amb addiccions
Comentarios