200 participants a la 3a Cursa Gran Dream Runners Puigcerdà

Aquest divendres 5 d’agost, al Poliesportiu de Puigcerdà, es va celebrar la 3a edició de la Cursa Gran Dream Runners. Hi van participar 160 usuaris de vuit residències geriàtriques de Puigcerdà, Er, Bellver de Cerdanya, la Seu d’Urgell, Oliana i Andorra.

Grans Dream Runners-5576
photo_camera Grans Dream Runners

Els inscrits es van repartir en quatre categories: residents que poden participar sense ajuda tècnica, residents amb bastó, usuaris que necessiten caminador i persones en cadira de rodes. Els guanyadors de les quatre categories van ser de la Residència Geriàtrica de Puigcerdà.

Així mateix, també es va realitzar un circuit curt pels treballadors de les diferents residències de gent gran, en què van participar una quarantena de corredors.

La trobada va finalitzar amb un dinar popular per a tots els participants a la Residència Geriàtrica de Puigcerdà.

Per altra banda, el dia 15 d’agost Puigcerdà organitzarà la 4a Cursa Dream Runners, amb l’objectiu d’arribar als 2.000 inscrits. Hi haurà una cursa de 10 km, una caminada popular i diverses proves infantils. Les inscripcions es poden fer online a través del web www.puigcerda.cat/esports, o presencials a les oficines de turisme de Puigcerdà i de la Cerdanya (fins el 13 d’agost) i a la carpa instal·lada a la plaça Santa Maria de Puigcerdà els dies 6, 7, 13 i 14 d’agost. La recaptació es destinarà a l’hospital materno-infantil que la Fundació IPI-Cooperació està construint a Etiòpia i una part a la Fundació Adis, que treballa per la integració social de les persones amb discapacitat de la Cerdanya.

La Dream Runners l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport de la Fundació IPI Cooperació, el Club Poliesportiu Puigcerdà, la Fundació Hospital de Puigcerdà, l’Ajuntament d’Alp, el Consell Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de nombrosos patrocinadors.