GASTRONOMIA

La cervesera d'Arsèguel 'El Gall Negre', medalles d'or i plata a la Barcelona Beer Challenge 2023

La gala de la vuitena edició del Barcelona Beer Challenge, considerat com un dels concursos internacionals de cerveses més prestigiosos del món, s'ha celebrat aquest divendres al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.
IMG-20230526-WA0011
photo_camera Jordi Blasco amb la medalla d'or i de plata aconseguides a la Barcelona Beer Challenge 2023

La cervesera artesana d'Arsèguel El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents ha aconseguit, en el marc de la vuitena edició del Barcelona Beer Challenge, la medalla d'or per la cervesa El Gall Negre Marzen en la categoria Marzen & Dunkles Bock. També ha obtingut la medalla de plata, per la cervesa El Gall Negre Festbier en la categoria International Amber & Dark Lager.

Els cervesers Jordi Blasco i Míariam Arró, al capdavant d'El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents, ja van obtenir en la passada edició, i per tercer any consecutiu, la medalla de plata, en la categoria Amber Malty European Lager, amb la seva cervesa Bock. Enguany han obtingut el màxim guardó, demostrant així, any rere any, la bona feina i l'excel·lència i consolidació del seu producte en l'`mbit nacional i internacional.

IMG-20230527-WA0000
Jordi Blasco amb la medalla de plata, per la cervesa El Gall Negre Festbier en la categoria International Amber & Dark Lager

La gala de la vuitena edició del Barcelona Beer Challenge, considerat com un dels concursos internacionals de cerveses més prestigiosos del món, s'ha celebrat aquest divendres al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. L'acte de lliurament de premis, conduït per Judit Càrtex, directora de InnBrew: The Brewers Convention i Mikel Rius, director del Barcelona Beer Festival, acompanyats de més personalitats del món cerveser, ha destacat la feina de 178 cerveseres en les 62 categories existents.

Cada categoria correspon a una família de cervesa i en la competició s'atorga or, bronze i plata. La participació, en aquesta vuitena edició, ha estat la més ámplia, comptant amb representació de producte de 17 països: 1.126 cerveses inscrites i 181 cerveseres participants i 50 jutges.

Jordi Blasco El Gall Negre
Jordi Blasco al seu obrador del Castellot d'Arsèguel / Feliu Sirvent  

El BBC s'inspira en diferents concursos i esdeveniments cervesers a escala mundial per realitzar la seva aportació a la labor de difusió de la qualitat de la cervesa al nostre país. Aquesta tasca, que ja esdevé una realitat de diferents actors que conformen el sector cerveser, es vol reforçar amb la creació d'uns premis que s'utilitzin com a eina de distinció vinculada a elevats estàndards de qualitat.

Jordi Blasco
Jordi Blasco al seu obrador del Castellot d'Arsèguel/Feliu Sirvent

Jordi Blasco Jungbauer és al capdavant d'El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents. Després de formar-se com a mestre cerveser a Munic, a la capital de Baviera, va obrir el seu propi obrador al Castellot d'Arsèguel, a l'Alt Urgell, on elabora ‘El Gall Negre’, una cervesa artesana clàssica, d’estil bàvar i d'alta qualitat.