GASTRONOMIA

La cervesera d'Arsèguel 'El Gall Negre', medalla d'or a la Barcelona Beer Challenge 2024

La gala de la 9a edició del Barcelona Beer Challenge, considerat com un dels concursos internacionals de cerveses més prestigiosos del món, s'ha celebrat aquest divendres al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.
El Gall Negre medalla or 2024
photo_camera Els cervesers Jordi Blasco i Míriam Arró amb la medalla d'or aconseguida a la Barcelona Beer Challenge 2024

La cervesera artesana d'Arsèguel El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents ha aconseguit, en el marc de la novena edició del Barcelona Beer Challenge, la medalla d'or per la cervesa El Gall Negre Marzen en la categoria Marzen & Dunkles Bock. 

facebook_1711140089859_7177041723457472593
Jordi Blasco ha rebut la medalla d'or a la Barcelona Beer Challenge 2024

Els cervesers Jordi Blasco i Míriam Arró, al capdavant d'El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents, ja van obtenir en la passada edició, la medalla d'or per la cervesa El Gall Negre Marzen en la categoria Marzen & Dunkles Bock i la medalla de plata, per la cervesa El Gall Negre Festbier en la categoria International Amber & Dark Lager, demostrant així, any rere any, la bona feina i l'excel·lència i consolidació del seu producte en l'àmbit nacional i internacional.

Barcelona Beer Festival 2024
El Barcelona Beer Festival 2024 és l'esdeveniment nacional de referència de la cervesa artesana / @BcnBeerFest

Barcelona Beer Festival 2024

El Barcelona Beer Festival 2024 és l'esdeveniment nacional de referència de la cervesa artesana. El recinte de l'Avinguda Maria Cristina de Fira de Barcelona, al Pavelló Hall 2, acull un festival més gran, més professional i més gastronòmic que en passades edicions. Centenars d'empreses i elaboradors de la industria de la cervesa artesana local, però també aficionats i amants d'aquest producte, es donen cita el 22, 23 i 24 de març a la capital de Catalunya. Com cada any, el festival compta amb la InnBrew, l'única convenció professional de l'estat, així com amb els premis Barcelona Beer Challenge, que reconeixen les millors cerveses i les més innovadores.

Jordi Blasco
Jordi Blasco al seu obrador del Castellot d'Arsèguel / Feliu Sirvent

Jordi Blasco Jungbauer és al capdavant d'El Gall Negre, Cerveses i Aiguardents. Després de formar-se com a mestre cerveser a Munic, a la capital de Baviera, va obrir el seu propi obrador al Castellot d'Arsèguel, a l'Alt Urgell, on elabora ‘El Gall Negre’, una cervesa artesana clàssica, d’estil bàvar i d'alta qualitat.