ENTITATS

Catalunya contra el càncer inicia les rutes saludables amb marxa nòrdica a Tremp i la Vall Fosca

L’objectiu és  promocionar l’exercici físic i els hàbits saludables entre la població general.

 

La Vall Fosca (2)
photo_camera Marxa nòrdica a la Vall Fosca /AECC

Catalunya contra el Càncer de Lleida inicia aquest cap de setmana el programa de prevenció 'Rutes Saludables' amb marxa nòrdica a Tremp i Vall Fosca. L'acció, que conduirà un guia professional, té l'objectiu de promocionar l'exercici físic i els hàbits saludables entre la població general a través de sortides de marxa nòrdica.

L'activitat constarà de grups reduïts per poder garantir les mesures de seguretat davant la COVID-19 i dura dues hores i mitja. A Tremp es durà a terme el 10 i 17 d'abril i l'1 i 8 de maig a les 18.00 h. A la Vall Fosca es realitzaran l'11 i 18 d'abril i el 2 i 9 de maig a les 9.30 h.

La Pobla de Segur (3)

També aquesta acció es farà a la Pobla de Segur (15, 22, 29 de maig i 5 de juny a les 18.00 h) i Sort (16, 23, 30 de maig i 6 de juny a les 9.30 h)

El sedentarisme és un dels quatre factors de risc més importants per a la salut: és culpable del 6% de les morts de tot el món; incrementa en un 20-25% el risc de càncer de còlon i de mama; i augmenta el risc de diabetis i cardiopatia isquèmica en un 30%.

L'activitat està subjecta al compliment de les normes imposades per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.