Carles Puyol dóna suport a la campanya de Salut Mental Ponent

La campanya #salutmentalenpositiu té per objectiu implicar la societat a favor de la salut mental en positiu, que vol dir sumarper ser més feliços, pensar des del cor en els altres 

Carles Puyol dóna suport a la campanya #salutmentalenpositiu.
photo_camera Carles Puyol dóna suport a la campanya #salutmentalenpositiu.

L’exfutbolista i excapità del Barça, Carles Puyol, s’ha sumat a la campanya Salut Mental en Positiu que impulsa l’associació Salut Mental Ponent de LleidaPuyol ha volgut contribuir a l’objectiu de l’entitat, que és el de mostrar el suport a les persones que pateixen un trastorn mental i fomentar que es parli obertament de les emocions per tal detreure l’estigma negatiu que pesa sobre aquestes personesPuyol ha fet arribar a l’associació la seva foto amb el símbol en positiu damunt del cor, que és el leitmotiv de la campanya.

La iniciativa ja compta amb el suport de centenars de persones anònimes a través de les xarxes socials, així com tot l’equip del Lleida Esportiu, l’àrbitre de la FIFA Xavier Estrada, els membres del jurat del programa Oh Happy Day, amb el lleidatà Pedro Pardo al davant, entre altres, i segons ha explicat l’entitat, pròximament noves cares conegudes de l’àmbit de la cultura, l’esport i l’art també donaran a conèixer el seu suport.

La campanya #salutmentalenpositiu té per objectiu implicar la societat a favor de la salut mental en positiu, que vol dir sumarper ser més feliços, pensar des del cor en els altres i per aquest motiu l'entitat ha volgut simbolitzar-ho en una mà que suma damunt del cor.

La presidenta de Salut Mental Ponent Eva Barta ha explicat, que l'entitat vol que la campanya arribi a tothom i per aquest motiu s'han buscat complicitats, gent que s’uneixi a la causa, gent que doni suport a la #salutmentalenpositiu a través de les xarxes socials i que ajudi a construir una cadena de cors que sumen a favor d’una veritable SALUT MENTAL EN POSITIU.

gent que doni suport a la #salutmentalenpositiu a través de les xarxes socials

L’Associació Salut Mental Ponent de Lleida, formada per familiars de persones amb malaltia mental, està duent a terme la campanya de sensibilització #salutmentalenpositiu en la que vol donar a conèixer una nova concepció de la salut mental. L’objectiu de la campanya és fomentar que es parli obertament de les emocions i de la salut mental per tal de treure l’estigma negatiu que pesa sobre les persones que pateixen un trastorn mental.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, una de cada quatre persones al llarg de la seva vida pateix, ha patit o patirà un problema de salut mental. Es tracta d’una casuística que no només afecta la persona que la pateix sinó tot el seu entorn. Per això, l’entitat vol adreçar-se a la població en general perquè la conscienciació sobre la salut mental és bàsica

comentaris