Càritas busca voluntaris per acompanyament a la gent gran

Càritas d’Urgell ha posat en marxa una campanya de captació de voluntaris per al projecte de suport i acompanyament a la gent gran a domicili o al centre hospitalari de La Seu d’Urgell.

voluntari gent gran
photo_camera Imatge de la campanya

La campanya forma part del conveni signat recentment entre Càritas i la Fundació Sant Hospital de la Seu, destinat a que els voluntaris puguin dur a terme tasques d’acompanyament i de suport sociosanitari. El període d’inscripció es tancarà el 13 de juliol, i Càritas serà l’encarregada de la captació dels voluntaris i de l’avaluació psicològica per tal d’adequar els seus perfils a les necessitats del centre hospitalari. La Fundació Sant Hospital s’encarregarà de la formació dels voluntaris, i entre totes dues entitats es farà el seguiment per a garantir el correcte funcionament del projecte.

Des de l’Àrea de participació comunitària de Càritas han explicat que “ tot i que necessitem voluntaris tot l’any per a dur a terme aquesta i altres tasques de suport, l’estiu és un període especialment difícil per a la gent gran, ja que necessiten més que mai l’atenció i l’ajut d’algú que pugui acompanyar-los, treure’ls a passejar o, senzillament, donar-los conversa”

Els interessats en formar part del projecte poden adreçar-se al centre Sant Ot, al carrer Bisbe Guitart 27-29, o bé trucar al telèfon de Càritas, el 973360815.