LABORAL

ASPID, entitat del tercer sector social, engega un nou programa d'inserció laboral a l'Alt Urgell

El projecte SOC-ORIENTA s’orienta a persones en situació d'atur, persones inactives i persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral

 

ASPID REPORTATGE 1
photo_camera ASPID, entitat del tercer sector social, engega un nou programa d'inserció laboral a l'Alt Urgell

L'entitat ASPID ha incorporat al seu catàleg de serveis el programa d’inserció laboral SOC-ORIENTA, destinat a facilitar la integració laboral a les persones treballadores demandants d'ocupació en situació d'atur i a les persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral que estiguin inscrites en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d'iniciar el programa. L’entitat lleidatana recorda a les persones interessades que la inscripció al programa —que és gratuït— es manté oberta.

Els punts d’orientació de SOC-ORIENTA a l'Alt Pirineu, gestionats per Aspid, estan situats a la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell). L’entitat preveu atendre entre octubre d’enguany i octubre del 2023 uns 90 participants a l'Alt Urgell.

Aspid 3
ASPID, entitat del tercer sector social, engega un nou programa d'inserció laboral a l'Alt Urgell

El programa té per objecte portar a terme accions d'orientació i acompanyament a la inserció laboral, així com de coneixement de l'entorn productiu que serveixin per identificar i desenvolupar les competències necessàries en el context laboral de cada participant per tal que aquest millori les seves possibilitats d’ocupació.

L'actuació, adreçada concretament a les persones treballadores en situació d'atur, a les persones inactives i a les persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral, està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).