MUNICIPIS

Aldi sol·licita llicència per a la construcció d'una superfície comercial a la Seu d'Urgell

La Junta de Govern Local denega la sol·licitud adduint que "aquest sector no es troba desenvolupat ni consta tampoc que s’hagin iniciat les obres d’urbanització."
ALDI
photo_camera Un equipament comercial de l'empresa ALDI

L'empresa ALDI REAL ESTATE S.L.U. ha demanat llicència urbanística a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per a la construcció d'un edifici comercial en el sector del pla parcial SUD-1, sector les Moreres-l’Allau del Sagristà. 

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha denegat, aquest dilluns, la sol·licitud presentada per ALDI, adduint que "aquest sector no es troba desenvolupat ni consta tampoc que s’hagin iniciat les obres d’urbanització."

ALDI REAL ESTATE S.L.U.

La cadena de supermercats Aldi té la seva pròpia societat immobiliària. Segons queda reflectit al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME), la companyia va constituir Aldi Real Estate S.L., amb la qual va començar a operar el 3 de desembre de 2020. En concret, la societat té com a objecte la compravenda i l'adquisició, per qualsevol títol, de tot tipus d'immobles, així com la promoció i la construcció dels mateixos i la cessió a tercers. Situada a la seu d'Aldi a Sant Cugat del Vallès, ha estat constituïda amb un capital de 20.000 euros. A la direcció d'aquesta societat, de la qual és soci únic Aldi Supermercats S.L., es troba com a president el mateix CEO d'Aldi a Espanya, Valentín Lumbreras. Com a consellers figuren Christian Bäbler, número dos de Lumbreras; i Martin Church, també vinculat actualment a l'equip directiu de la companyia.

SUD-1
Sector urbanístic SUD-1 de la Seu d'Urgell / laseu.cat

Dues grans superfícies comercials

El sector SUD-1, al costat del parc de bombers de la Seu d’Urgell, tindrà dues àrees diferenciades separades per la carretera N-260. A la part sud del sector, de titularitat pública, és on el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya té previst construir el nou hospital comarcal, mentre que la part nord del sector, de titularitat privada, està reservada per a les dues grans superfícies comercials. 

comentaris