EDUCACIÓ AMBIENTAL

Dotze entitats catalanes d’educació ambiental presenten “El viatge de Pirene”

Es tracta d'una proposta d’activitats de descoberta dels Pirineus, per aquest estiu 2020
Gavarnie
photo_camera Gavarnie, a la regió d'Occitània/Xarxa Educació Pirineus Vius

En el context d’incertesa actual generada per la situació de la COVID-19, 12 entitats catalanes d’educació ambiental han estat treballant per poder iniciar un projecte comú: “El viatge de Pirene, destí a l’essència dels Pirineus”.

Aquesta és una proposta de 23 activitats d’educació ambiental arreu del territori pirinenc i durant tot l’estiu, del 27 de juny fins a l’11 de setembre. L’objectiu és oferir experiències de reconnexió amb la natura i de descoberta de la diversitat de valors que ens ofereix la serralada pirinenca.

Viatge de Pirene

Totes les entitats participants són membres de la Xarxa Educació Pirineus Vius, una estructura transfronterera que engloba entitats d’educació ambiental de França, Aragó, Navarra, Andorra i Catalunya.

La unió i el treball en xarxa han donat com a resultat un programa d’activitats divers i de gran qualitat. Amb motivació, coneixement i respecte per la natura, les activitats ens proposen descobrir la flora, la fauna, la geologia, la cultura, la història, la gastronomia i el cel estrellat dels Pirineus.

Més informació: [email protected]

http://cat.repv.org/

https://www.facebook.com/pyreneesvivantes

comentaris