La 10a Travessa Transfronterera, de Sant Julià de Lòria a la Seu d’Urgell, tindrà dos recorreguts

La cònsol menor, Mireia Codina, i l’alcalde de la Seu, Joan Barrera, han coincidit en el bon veïnatge existent i l’aposta per l’esport.
Travessa Transfronterera la Seu Sant Julià 2023
photo_camera Presentació a Sant Julià de Lòria de la 10a edició de la Transfronterera / laseu.cat

La nova edició de la Travessa Transfronterera, entre Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra) i la Seu d’Urgell, ja fa dies que ha obert les inscripcions a través del seu lloc web www.transfronterera.com Les inscripcions a aquesta cursa per muntanya del Camí de Retrobament restaran obertes fins el divendres 27 d’octubre.

Com en la resta d’edicions, el cost de la inscripció és de 15 euros, que inclouen el dorsal i dret de participació, assegurança d’accidents i una samarreta exclusiva d’aquesta nova edició (per a les primeres 250 persones inscrites). Les inscripcions cal fer-les de manera telemàtica a través del web de la cursa.

Travessa Transfronterera la Seu Sant Julià 2023 2
Presentació a Sant Julià de Lòria de la 10a edició de la Transfronterera / laseu.cat

Avui dilluns, 23 d’octubre, s’ha fet la presentació oficial de la cursa amb presència d’autoritats dels consistoris de les dues localitats. Tant la cònsol menor, Mireia Codina, com l’alcalde de la Seu, Joan Barrera, han coincidit en el bon veïnatge existent entre les dues localitats i l’aposta per l’esport de les dues corporacions. També han estat presents la consellera de Turisme i Esports, Diana Sánchez i la regidora d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Bàrbara Romeu, la qual ha destacat la sostenibilitat de la prova amb mesures com cintes delimitadores reutilitzables, la no utilització de gots i envasos d’un sol ús i habilitar un servei d’autocar per traslladar els participants.

Pel que als aspectes tècnics, Sánchez ha recordat que hi haurà dos recorreguts, el llarg de 20,6 quilòmetres i només apte per a majors de 16 anys i el curt de 14,6 per a majors de 12. Inclosa en el Circuit Fer de Curses per Muntanya, la carrera tindrà lloc el proper 29 d’octubre, amb sortida a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria i arribada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.