XVIIIè Obert Turístic d'Escacs Nocturn Vila de Sort

Del 12 al 15 d’agost tindrà lloc el XVIIIè Obert Turístic d’Escacs Nocturn Vila de Sort que com cada any organitza el Club d’Escacs de Sort amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort i el suport de diverses entitats i establiments.

unnamed
photo_camera Cartell del XVIIIè obert turístic nocturn vila de Sort.

Del 12 al 15 d’agost tindrà lloc el XVIIIè Obert Turístic d’Escacs Nocturn Vila de Sort que com cada any organitza el Club d’Escacs de Sort amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort i el suport de diverses entitats i establiments. Un any més el municipi podrà gaudir de la pràctica d’aquest esport a l’aire lliure, a l’Avinguda Comtes del Pallars davant del bust del General Moragues.

La competició començarà cada dia a les deu de la nit. Els tres primers dies es realitzaran les partides seguint el sistema suís a nou rondes i el dissabte tindran lloc les partides ràpides. Finalment, el mateix dissabte hi haurà el lliurament de premis: lots de productes locals, vals per sopar, baixades de ràfting, barranquisme, vals d’spa, sorpreses i més premis...

Els participants s’inscriuran en les següents categories: general, local, sub-16, sub-14 i sub-12. També es premiarà a la millor fèmina i al millor veterà. Per realitzar la inscripció podeu dirigir-vos al Punt d’Informació Municipal situat sota la Plaça Major el dia 13 a partir de les 19 hores. El preu de la inscripció (dels 16 als 60 anys) és de 5 euros .

comentaris
Més a Pallars Sobirà