26.06.2022 |
Viure als Pirineus

Tavascan s’incorpora al Festival de Música Antiga dels Pirineus

El poble de Tavascan (Lladorre) serà una de les noves incorporacions d’aquest 2017 al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). D’aquesta manera ja seran cinc, els municipis d’aquesta comarca confirmats, conjuntament amb la Guingueta d’Àneu, Esterri d’Àneu, Sort i Alt Àneu.

sant bartomeu de tavascan1
Sant Bartomeu de Tavascan.
Tavascan s’incorpora al Festival de Música Antiga dels Pirineus

Lladorre, que ocupa bona part de la Vall de Cardós, presenta una gran riquesa natural inclosa dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. És un municipi dispers, format pels pobles d’Aineto, Boldís Jussà, Boldís Sobirà, Lleret, Tavascan i Lladorre, amb un important patrimoni arqueològic i arquitectònic de l’època medieval i moderna. Bona part d’aquest s’ha mantingut intacte fins als nostres dies, un fet que converteix aquest municipi en una fotografia del que podria haver estat el passat del Pirineu.

Concretament, el concert de Tavascan es farà a l’església de Sant Bartomeu. D’aquesta manera, el FeMAP també contribueix a despertar l’interès pel patrimoni arquitectònic del Pallars Sobirà, i esdevé una eina de promoció del seu valor, tant musical com patrimonial.

Tavascan s’incorpora al Festival de Música Antiga dels Pirineus
Comentarios