Molta festa a Esterri d’Àneu, després de l’exitosa edició del BirrÀneu

Toni Albà serà el pregoner de la festa major en una setmana sencera plena de gent i activitats lúdiques

Toni Albà serà el pregoner de la Festa Major d'Esterri d'Àneu
photo_camera Toni Albà serà el pregoner de la Festa Major d'Esterri d'Àneu

Després que dimecres finalitzés la segona edició de la BirrÀneu, ahir dijous va començar la festa major d’Esterri d’Àneu. Una setmana sencera plena de gent i activitats, on els aneuencs es retroben cada any en un ambient familiar i festiu.

Èxit de la BirrÀneu

La segona edició de la BirrÀneu ha estat un èxit. La fira de cervesa artesana de les Valls d’Àneu s’està consolidant com una referència estiuenca, organitzada per l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu i el Consorci de Turisme de les Valls d’Àneu amb la col·laboració de la cervesera artesana CTretze. BirrÀneu ha ofert una proposta gastronòmica completa a base del tast de cerveses artesanes de cinc obradors i la degustació de tapes elaborades pels locals de restauració d’Esterri d’Àneu. Els visitants han pogut tastar les propostes dels elaboradors artesans Cervesa Lo Vilot, Cervesa Perot, Cerveseria Matoll, CTretze i La Vella Caravana. La fira ha proposat a més un programa complet d’activitats complementàries com ara vermuts musicals, tasts a cegues de cervesa i els concerts al vespre de Combo de la Terrasseta de Preixens  i de Cultrum.

ÀneuFest 2017 i Carnaval d’Estiu

Ahir dijous van començar els actes de la festa major d’Esterri d’Àneu. La programació arrenca amb l'ÀneuFest 2017 i el carnaval d'estiu amb la música de "Maritrini y Sussicarios" i DJ Little. Del divendres, en destaca el "korrekintos", amb l'acompanyament de Kina Kreu i el ball de nit a càrrec de l'Orquestra Swing Latino i De Noche. Dissabte se celebrarà el torneig de pàdel, la cursa en bicicleta, el campionat de botifarra i el correfoc. El pregó de la festa major anirà a càrrec de l'actor Toni Albà qui, juntament amb Fermí Fernàndez, representaran l'obra de teatre Ossos. El plat fort arribarà a partir de les dotze de la nit, amb els concerts de l'Orquestra Nueva Etapa, Auxili, Ovella Xao i DJ Little.