01.12.2021 |
Viure als Pirineus

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l'Alberg Les Estades de Rialp

S'instal·larà un ascensor que comportarà una major confortabilitat als clients i permetrà l'accessibilitat als allotjaments a les persones amb mobilitat reduïda

foto_3217824
Imatge de l'edifici Les Estades de Rialp, al Pallars Sobirà.
FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l'Alberg Les Estades de Rialp

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Pere Tarrés han acordat col·laborar per millorar les instal·lacions de l'Alberg Les Estades a Rialp i el seu entorn. Durant una visita a l'alberg, representants de les dues institucions s'han compromès a treballar en les dependències de l'edifici i de l'entorn amb l'objectiu de donar valor a tot el conjunt i potenciar els seus atractius turístics. En aquest sentit, FGC ha anunciat la construcció i instal·lació d'un ascensor a l'alberg. Aquesta actuació, que aportarà una major confortabilitat en l'accessibilitat dels clients als diferents nivells de l'edifici i que permetrà també l'accés als allotjaments de persones amb mobilitat reduïda, és previst que estigui operatiu per l'inici de la temporada d'hivern 2017/2018.

Entre les actuacions a analitzar destaquen les millores en les habitacions, l'adequació de la zona esportiva i l'arranjament de l'entorn de l'hotel. 

La Fundació Pere Tarrés disposa d'un contracte d'arrendament des de l'any 2015 per a la gestió de l'alberg. És una instal·lació pensada perquè les famílies i els grups d'amics gaudeixin de l'entorn natural i puguin fer activitats educatives, esportives i de lleure. 

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l'Alberg Les Estades de Rialp
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad