08.12.2022 |
Viure als Pirineus

Èxit a Sort del programa FutbolNet de la Fundació FCBarcelona

presentacio_futbolnet2
FutbolNet
Èxit a Sort del programa FutbolNet de la Fundació FCBarcelona

El passat dijous 16 d'abril va tindre lloc a l’Escola de Piragüisme de Sort la presentació del projecte FutbolNet que impulsa la Fundació FCBarcelona en col·laboració amb la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort.

L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, el diputat Xavier Pont, la directora de projecte de la Fundació FCBarcelona, Yolanda Antín, i el coordinador del projecte de la Fundació FCBarcelona, Ramon Garriga. Els van acompanyar els tècnics que desenvolupen el projecte al territori i membres d’entitats relacionades amb l’esport i l’educació de la comarca.

Llàtzer Sibís i Xavier Pont van coincidir en les seves intervencions en la satisfacció d’acollir el projecte a Sort, la capital de comarca menys poblada de Catalunya. És important perquè és una forma d’apropar el potencial que tenen entitats com el FCBarcelona a territoris més allunyats. En aquest cas, hi ha hagut una excel·lent rebuda al territori d’aquest iniciativa i es valora molt positivament la feina que s’està duent a terme amb el grup d’infants i joves beneficiaris del programa.

Sota el lema “Qui té valors guanya”, els responsables i coordinadors del projecte treballen aspectes com la convivència, la discriminació i el gènere a través de la pràctica de l’esport. Yolanda Antín ha destacat la possibilitat de treballar en un entorn com el de Sort perquè normalment aquest projecte es desenvolupa en entorns més urbans. En aquest sentit, cal destacar l’alt grau de participació dels vora 40 infants i joves inscrits, fet que, segons Ramon Garriga, permet aprofitar de manera eficient els recursos destinats en aquest programa.

Finalment, totes les parts van valorar molt positivament la implementació de FutbolNet al municipi de Sort i els resultats obtinguts recollits en el primer informe de valoració mostren un bon assoliment dels objectius que s’havien marcat.

Èxit a Sort del programa FutbolNet de la Fundació FCBarcelona
Comentarios