Es reprenen els treballs per evitar despreniments a la C-13 entre Rialp i Llavorsí

Per aquest motiu hi tornarà a haver talls intermitents de la circulació que seran de 45 minuts cada hora
Pla general de diversos vehicles circulant en pas alternatiu pel punt de la C-13 afectat per una esllavissada al desembre, entre Rialp i Llavorsí (Pallars Sobirà). Imatge del 24 de febrer de 2020 (Horitzontal).
photo_camera Vehicles circulant en pas alternatiu pel punt de la C-13 afectat per una esllavissada/Albert Lijarcio

Els treballs per estabilitzar un talús i evitar despreniments a la C-13 entre Rialp i Llavorsí, al Pallars Sobirà, es reprendran aquest dimecres. Es van haver d'aturar a causa de l'emergència sanitària del coronavirus. A causa de la represa dels treballs caldrà tornar a fer talls intermitents a la circulació de 45 minuts cada hora. La previsió és que es perllonguin fins al 24 d'abril i es faran durant el dia i de dilluns a divendres. Les restriccions seran entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de tres de la tarda i entre dos quarts de quatre i dos quarts de set del vespre. El Govern destina 1,66 MEUR per aquesta obra.

Les obres es van haver de perllongar dos setmanes més del previst inicialment per "la complexitat dels treballs a realitzar i per garantir la seguretat tant dels treballadors com dels usuaris de la via".

comentaris