MUNICIPIS

Tavascan acull els municipis amb centrals hidroelèctriques

L’Associació de municipis afectats per Centrals Hidroelèctriques i Embassaments va celebrar una assemblea extraordinària amb l’assistència de 30 representants, entre els quals n'hi havia d’ajuntaments de l'Alt Pirineu i Aran.

Associació Municipis Hidroelèctrics
photo_camera Representants de l'Associació de municipis afectats per Centrals Hidroelèctriques i Embassaments, reunits a Tavascan/Ajuntament de Lladorre

L’Associació de municipis afectats per Centrals Hidroelèctriques i Embassaments va celebrar el passat dia 20 a Tavascan (Pallars Sobirà) una assemblea extraordinària amb l’assistència de 30 representants, entre els quals n'hi havia d’ajuntaments de l'Alt Pirineu i Aran. A la trobada també hi van participar els presidents dels Consells Comarcals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, Constantí Aranda i Carlos Isus, respectivament. També va assistir-hi la presidenta estatal, Rosario Cordero, que també és presidenta de la Diputació de Càceres. 


Amb anterioritat a la celebració de l'assemblea, es va fer una visita a l'estació d’esquí i a la Central de Tavascan i es va retre homenatge a Lluís Colomé i Llau que fou iniciador de l’Associació i el seu president de 1995 al 2011. Paral•lelament, es va signar un conveni de col•laboració amb l'Associació espanyola de municipis de muntanya, Es-Montañas, presidida per l'aranès, Francesc Boya.

Francesc Boya

comentaris