28.05.2022 |
Viure als Pirineus

ACTIVITATS D'ESTIU

Descalça’t a Món Natura Pirineus

Caminar descalços, sentir a través dels peus, apropen als visitants als beneficis de viure la natura de ben a prop.
Descalça't
Descalça't als Pirineus/Món Natura Pirineus
Descalça’t a Món Natura Pirineus

El període de confinament que hem viscut aquest any ens ha allunyat del contacte directe amb la natura i del seu efecte emocional i regenerador. Des de MónNatura Pirineus han preparat una nova activitat sensorial per experimentar la natura en la seva plenitud. Es tracta de l’activitat “Descalça’t als Pirineus”. Caminar descalços, sentir a través dels peus, fer sonar les pedres, el tacte del fang, i altres experiències apropen als visitants als beneficis de viure la natura de ben a prop.

Descalçat 1

L’activitat es va estrenar el dia 18 de juliol i es realitza cada setmana fins el dia 10 de setembre. Ha tingut molt bona acollida de tots els participants, principalment de les famílies amb nens i nenes petits que valoren molt positivament l’experiència de caminar descalços per diferents textures naturals i experimentar amb elements naturals com les pedres, el fang o les flors.

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Horaris: Del 17 de juliol al 10 de setembre, tots els dissabtes a les 10h. 

Descalçat 2

(Foto: Món Natura Pirineus)

MónNatura Pirineus, un centre de natura imprescindible per conèixer els Pirineus

MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un centre de natura de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l'objectiu d'apropar els visitants a la natura i descobrir l'essència dels Pirineus. 

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.

Noves experiències

El centre del Pallars Sobirà ofereix la possibilitat de conèixer la fauna dels Pirineus, d’observar les galàxies, i també de gaudir de l’entorn dels Pirineus amb propostes lúdiques que reconnecten amb la natura i el benestar després del confinament.

La Fundació Catalunya La Pedrera

Totes les mesures adoptades i la proposta de noves visites de cara a la reobertura de totes els equipaments demostren, un cop més, que la Fundació Catalunya La Pedrera està més compromesa que mai amb les persones. Les visites a tots els seus equipaments fan possible que més de 500.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.

Descalça’t a Món Natura Pirineus
Comentarios