07.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'AJUNTAMENT DE SORT I LA COMISSIÓ DE FESTES ORGANITZEN EL 2N CONCURS INSTAGRAM DE LA FESTA MAJOR 2016

Concurs Instagram Festa Major 2016

L'Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes us conviden a participar al concurs Instagram de la Festa Major 2016; només cal que des del vostre perfil públic Instagram i ​​fins al 14 d'agost vinent publiqueu una fotografia de la Festa Major d'enguany amb l'etiqueta ​​#instafmsort16 i optareu a guanyar uns dels premis que ofereixen! Consulteu les bases completes a la seva pàgina web!

CONCURS-INSTAGRAM-Festa-Major-2016
Concurs Instagram Festa Major 2016
Concurs Instagram Festa Major 2016

BASES DEL CONCURS INSTAGRAM

La Festa Major de Sort es viu al carrer i a les xarxes socials! Volem veure com viviu i veieu la festa, per això us animem a participar al Concurs de Fotografia Instagram de la Festa Major!

Feu una foto, penjeu-la amb l’etiqueta #instafmsort16 i participeu al concurs que es regirà per les bases següents:

1. Les imatges han de correspondre al període de la Festa Major d’enguany (del 29 de juliol a l’1 d’agost), tot i que es podran presentar fins el 14 d’agost.

2. Per a participar al concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic respectant les condicions d’aquesta xarxa i penjar la fotografia amb l’etiqueta #instafmsort16

3. Cada participant podrà presentar tantes fotos com vulgui.

4. El jurat designat per l’Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes estarà format per 2 representants de l’Ajuntament, 2 representants de la Comissió de Festes i 2 fotògrafs professionals.

5. Els premis seran els següents:

a) 1r premi: una càmera d’acció

b) 2n premi: una tauleta Android de 9'' polzades

c) 3r premi: una polsera quantificadora

6. El nom del guanyador es farà públic a Instagram (@ajuntamentsort), Twitter (@ajuntamentsort), Facebook (@ajuntamentsort) i les webs www.sort.cat i www.sortturisme.com

7. El guanyador podrà contactar amb l’Ajuntament de Sort (telèfon 973 620 010 – email [email protected]) per concretar la manera de recollir el premi.

8. Els drets de les imatges presentades seran sempre propietat de l’autor en copropietat amb Instagram (tal com marquen les normes d’Instagram).

9. La participació al concurs comporta l’acceptació plena de les bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies pels canals de comunicació de l’Ajuntament de Sort.

10. El veredicte del jurat és inapel·lable

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR, ESPEREM LES VOSTRES FOTOS!!

Concurs Instagram Festa Major 2016
Comentarios