28.01.2022 |
Viure als Pirineus

El Talarn Music Experience 2018 finalitza amb l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bages i el Dj Miguelito Superstar

La tercera edició del Talarn Music Experience tanca la seva edició més exitosa amb un 92 % d’ocupació.

Els concerts de Gossos i Mishima van penjar el cartell de localitats exhaurides.

DSC_0879
Talarn Music Experience 2018
El Talarn Music Experience 2018 finalitza amb l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bages i el Dj Miguelito Superstar

Del 27 al 29 de juliol Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn Lleida) ha acollit la tercera edició del Talarn Music Experience. L’edició d’enguany va presentar tres nits plenes de música i talent. Amb les actuacions de Mishima (divendres 27 de juliol); Gossos (dissabte 28 de juliol), i Maria Arnal i Marcel Bagés (diumenge 29 de juliol). El festival ha comptat amb la participació d’uns DJ de luxe. Miqui Puig (divendres 27 de juliol); Luca Feller (dissabte 28 de juliol), i Miguelito Superstar DJ (diumenge 29 de juliol).

Un total de 1.035 persones han passat pel festival en la seva tercera i més exitosa edició. Una edició que ha penjat el cartell de localitats exhaurides en els concerts de Mishima i Gossos. El Talarn Music Experience ha fet possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplegar pallaresos i forans en un espai natural únic i excepcional (sobre el pantà de Sant Antoni) consolidant el festival com una de les propostes més singulars i úniques d’arreu del país.

Una aposta per a portar la música en directe i de qualitat al Pallars

El Talarn Music Experience va néixer fa dos anys per dur el millor de la música actual al territori pallarès. Els seus impulsors, Ramon Mitjana i Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al territori música de qualitat i en directe, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

El Talarn Music Experience ofereix l’experiència única de viure els concerts en directe des d'una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic. El festival ha comptat en les passades edicions amb les actuacions d’Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex , Mikel Erentxum, Joana Serrat, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, Ramon Mirabet i Joan Dausà.

El Talarn Music Experience 2018 finalitza amb l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bages i el Dj Miguelito Superstar
Comentarios