30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Presenten un llibre didàctic sobre el paisatge de la conca de Tremp

El geòleg trempolí, Gonzalo Rivas, i el Doctor i catedràtic en geologia de la UAB, Joan Rosell, van presentar aquest divendres per la tarda l’obra La conca de Tremp, on les pedres parlen (Garsineu), un document que permet encetar un diàleg entenedor entre els elements geològics del paisatge i l’observador.

P1010866a
Èxit de la presentació del llibre "La conca de Tremp, on les pedres parlen".
Presenten un llibre didàctic sobre el paisatge de la conca de Tremp

Amb aquesta obra didàctica es pretén posar un granet de sorra per formar una roca d’aquest paisatge interdependent, i al mateix temps encuriosir i enriquir als lectors en el camp de la geologia.

La presentació va començar amb Rossell destacant elements de la portada del llibre i plantejant el seu discurs de manera amena. El geòleg va destacar la importància de la conca de Tremp, com un llibre, una obra mestra molt ben conservada que atrau a especialistes d’arreu del món. Rivas va insistir en què és una obra de la natura que s’ha de saber llegir per a poder apreciar-la encara més. Amb aquest relat compartit es posen les bases per començar aquest diàleg amb el paisatge. El manuscrit també està en francès i anglès.

Presenten un llibre didàctic sobre el paisatge de la conca de Tremp
Comentarios