29.11.2022 |
Viure als Pirineus

Mor l’exalcalde de la Pobla de Segur, Narcís Balagué

Va ser alcalde del municipi pallarès durant tres mandats municipals, del 1991 al 2003

alcalde
Narcís Balagué, exalcalde de la Pobla de Segur.
Mor l’exalcalde de la Pobla de Segur, Narcís Balagué

Narcís Balagué, exalcalde de la Pobla de Segur, va morir ahir dimecres als 70 anys, com a conseqüència d’una llarga malaltia. Balagué, que va ser alcalde de la Pobla durant tres mandats, de 1991 a 2003, va aconseguir una millora important en les infraestructures del municipi i els serveis públics. Obres com l'Àrea Vacacional, el mur de la Riba, el Centre d'Atenció Primària o el quarter de la Guàrdia Civil són part del llegat de Balagué durant la seva alcaldia.

Narcís Balagué, fotògraf de professió, sempre es va mostrar sensible i atent als problemes dels altres i disposat a ajudar. Respectant la seva voluntat, no s'oficiarà cap cerimònia ni es farà vetlla.

Els companys i companyes del PSC de la Pobla de Segur han volgut trametre ''el seu sentit humà i la seva ànima socialista'' i han destacat que va ''ser un dels promotors de l'escoltisme a la Pobla, i des del seu ideari polític va lluitar per una educació i sanitat pública i gratuïta''. Per la seva banda, el primer secretari del partit a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha parlat de Narcís Balagué com “un referent per a totes les dones i homes socialistes del territori, sempre a disposició del seu partit i, sobretot, de les persones de la Pobla de Segur”.

 

Mor l’exalcalde de la Pobla de Segur, Narcís Balagué
Comentarios