22.05.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Maria Pilar Cases presenta el seu equip per governar Tremp

La candidatura incorpora els actuals regidors, Antoni Flores i Laura Soriano i els acompanyaran Leonardo Malgarejo, Eva Fiter, Ivan Sánchez, Anna Martínez, entre d’altres.

Erc Tremp
Els candidats d'ERC a l'ajuntament de Tremp al voltant d'una senyera estelada/ERC
Maria Pilar Cases presenta el seu equip per governar Tremp

Dissabte passat, la candidata a 1a alcaldessa de Tremp i l’actual 1a tinent d’alcalde, Maria Pilar Cases, va presentar el conjunt de la candidatura d'ERC a Tremp per a les eleccions municipals del mes de maig, "una llista jove, dinàmica, transversal i inclusiva per governar el municipi", segons va explicar Cases.

La llista de candidats i candidates per a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Tremp ha estat aprovada per unanimitat pels membres del partit. Cal destacar la paritat i l’ordre respectant el sistema cremallera que intercala una dona i un home en totes les posicions.

La candidatura també serà liderada pels dos actuals regidors a l’Ajuntament, Antoni Flores i Laura Soriano. Seguint l’ordre, els acompanyaran Leonardo Malgarejo, Eva Fiter, Ivan Sánchez, Anna Martínez, entre d’altres.

Tanca la llista la Maria Pons, filla de Paco Pons, militant històric del partit i que ens ha deixat recentment. La seva filla ocuparà aquesta posició en honor seu.

Com a membres suplents, hi trobem tres antics candidats de les anteriors llistes: Josep Ardanuy, Miquel Abrantes i David Riba.

Una llista heterogènia que també aposta per persones joves i del món associatiu.

Maria Pilar Cases presenta el seu equip per governar Tremp
Comentarios