27.09.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Maria Pilar Cases (ERC): "No pactarem amb Compromís per Tremp per una qüestió de dignitat"

Els socialistes com a llista més votada a la capital del Jussà diuen que "la gent ha parlat molt clar i s'ha de respectar"

Imatge de la candidata a l'alcaldia de Tremp per Esquerra Republicana de Catalunya, Maria Pilar Cases. Imatge de l'abril del 2019. (horitzontal)
Maria Pilar Cases, candidata a l'alcaldia de Tremp per Esquerra Republicana de Catalunya/Marta Lluvich
Maria Pilar Cases (ERC): "No pactarem amb Compromís per Tremp per una qüestió de dignitat"

Maria Pilar Cases, cap de llista d'ERC a Tremp, ha assegurat que "per un tema de dignitat" no poden pactar amb Compromís per Tremp. Cases ha dit que la formació liderada per Sílvia Romero és "la del 155 i la que retalla drets i llibertats". Maria Pilar Cases, amb 4 regidors, veu la reedició del pacte entre ERC i Junts per Tremp, l'única opció per formar equip de govern encapçalat per ella com alcaldessa. Junts per Tremp ha obtingut 3 regidors i Compromís per Tremp 6. Sílvia Romero, cap de llista dels socialistes, ha afirmat que "la gent ha parlat molt clar i s'ha de respectar" i amb aquesta voluntat parlarà amb totes les formacions per intentar ser ella la futura alcaldessa de Tremp. Romero ha explicat que aposta per negociar un projecte que prioritzi Tremp i no "les cadires".

La candidata a l'alcaldia de Tremp per Comprom......s per Tremp, S......lvia Romero. Imatge de l'abril del 2019. (horitzontal)

(Sílvia Romero, de Compromís per Tremp, guanyadora de les eleccions municipals a Tremp/Marta Lluvich)

Romero ha dit que Compromís per Tremp és "la llista més votada" havent augmentat en un regidor i 283 vots els resultats de fa 4 anys. Romero ha recordat que en l'anterior legislatura els pactes a l'Ajuntament de Tremp i al Consell Comarcal del Pallars Jussà, entre ERC i CiU, van anar "íntimament lligats". La candidata socialista ha dit que "ara els resultats són molt diferents i els partits han de valorar" el millor per la comarca. Romero no descarta que els pactes a l'Ajuntament i al Consell puguin anar deslligats aquest cop.

Maria Pilar Cases, qui ha guanyat 258 vots i un regidor, en relació a les anteriors municipals, ha apostat per reeditar el pacte amb Junts per Tremp. Cases ha dit que "els últims 4 anys ens hem entès molts bé" i no ha afegit que "no tenim cap motiu per canviar el pacte". La republicana Ha apostat per reeditar el mateix pacte també al Consell Comarcal. Junts per Tremp, encapçalat per Anna Ritz, en aquestes eleccions ha perdut 255 vots i 2 regidors.

Maria Pilar Cases (ERC): "No pactarem amb Compromís per Tremp per una qüestió de dignitat"
Comentarios