L'alcalde de la Torre de Capdella pressionat per haver cedit un local pel referèndum

Josep Maria Dalmau diu que ha rebut advertències dels socialistes per cedir un local pel referèndum, però reitera que és deu als veïns del seu municipi per poder ''guanyar les eleccions''

alcalde
photo_camera El batlle de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau. 3 de juliol de 2017. Foto: Marta Lluvich

L'alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau (PSC), s'ha reafirmat amb la voluntat de cedir un local per poder votar l'1-O. Dalmau en més d'una ocasió ja havia expressat el seu desig de poder votar argumentant que ell creu en la democràcia. Tot i la seva decisió, l'alcalde ha reconegut advertències des del PSC per aquesta qüestió. Dalmau ha dit que es manté ferm dient que és deu a la gent del municipi, que en definitiva, són els que li fan ''guanyar les eleccions''. L'alcalde ha manifestat que ''potser el PSC ha fet bé dient que el referèndum va contra la llei'' però que ell ha pres la decisió que ha cregut més correcta. A la Vall Fosca es votarà a l'Ajuntament i l'alcalde serà un dels que espera poder votar.

L'alcalde ha reiterat que porta totes les decisions municipals al ple, perquè ell és demòcrata. A tall d'exemple ha explicat que va posar la incorporació a l'AMI a votació del ple; tots els regidors hi van votar a favor menys ell, que es va abstenir.

Dalmau no és l'únic alcalde socialista que ha afirmat que anirà a votar el pròxim 1-O. Als Pallars alcaldes com el de Salàs de Pallars, Senterada, Tírvia o Baix Pallars han cedit locals.