06.07.2022 |
Viure als Pirineus

Gran afluència

La Fira del Codony de Tremp confirma el seu potencial

Gran afluència

Tremp va acollir una nova edició de la Fira del Codony, la 13ena, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp (CAT). L’esdeveniment va comptar amb una gran afluència de públic que va poder gaudir dels diferents actes organitzats entorn de la temàtica del codony.

La jornada va començar amb el ja tradicional esmorzar popular on el protagonista va ser l’allioli de codony, acte que any rere any va sumant més adeptes. A llarg del dia els més petits van poder gaudir de la vessant més lúdica de la cuina amb els tallers culinaris dedicats als infants. També els més grans van tenir l’ocasió d’aprendre a treballar el codony, amb un show-cooking, on el cuiner de l’Hotel SXX de Tremp, David Vilanova, va realitzar una demostració de Cuina de Fira en un espai que va quedar petit per l’interès que va despertar entre els visitants de la fira.  

Paral·lelament, es van celebrar el clàssics concursos d’allioli de codony i de plats preparats amb aquest ingredient, en categories dolç i salat, on hi van participar una quinzena de particulars, la majoria veïns de la comarca.

L’organització estima que ha mantingut el nivell de visitants de l’any anterior, d’aproximadament 12.000 persones, que van poder tastar i adquirir productes artesans de qualitat entre les més de 60 parades alimentàries, en alguns casos fins al punt d’esgotar les existències. Així doncs es confirma l’acceptació entre el públic d’una fira que encara el seu futur amb força i vitalitat.

Gran afluència
Comentarios