MUNICIPIS

Els vigilants municipals engegaran una campanya per reforçar la seguretat viària a la Pobla de Segur

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Segur es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.
NP - Campanya velocitat2
photo_camera Un vehicle circulant per davant de casa Mauri a la Pobla de Segur /lapobladesegur.cat

Els vigilants municipals de la Pobla de Segur durà a terme, del 2 al 8 d’agost, una campanya decontrol de velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil.L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació delsvehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments del nucli urbà. Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat al municipi, de detecció d’excés de velocitat per part dels vigilants i per demandes veïnals.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Segur es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via. Aquests controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superin,dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa en el municipi (50 km/h, excepte en les vies en que s'indica una velocitat inferior); amb la voluntat demillorar la qualitat de vida dels ciutadans de la Pobla de Segur.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar iproposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

comentaris