El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat un nou audiovisual per a promocionar el turisme

Aquest document, que s’ha projectat a l’Epicentre de Tremp, ha estat produït pel Consell Comarcal amb el vistiplau del sector turístic de la comarca i finançat amb fons FEDER.

IMG_20180328_122019
photo_camera Imatge de la presentació del documental

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha destacat la importància de donar a conèixer els valors patrimonials de la comarca com a motor del turisme familiar i de natura. Alhora que valora aquest tipus de reportatges com a una eina de difusió molt important per arribar al públic.

L’audiovisual, protagonitzat per actors amateurs de la comarca,  pretén ser una eina que ajudi a difondre millor les peculiaritats del territori i doni a conèixer els aspectes diferencials i singulars del Jussà. Una família fictícia protagonitza un viatge pel Pallars que comença a Tren dels Llacs i continua per diferents indrets com el telefèric de la Vall Fosca, les botigues museu de Salàs o els embassaments de Sant Antoni i Terradets, alhora que mostra diferents activitats que es poden dur a terme com activitats aquàtiques, rutes a peu i en bici i posa en valor la gastronomia de la comarca.

Aquesta acció, inclosa dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, està finançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que  fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris. 

https://www.youtube.com/watch?v=sHLIXwIaq20

http://www.pallarsjussa.net/