LABORAL

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta nou persones amb dificultats d'inserció laboral

Aquesta nova convocatòria finançada pel Govern de Catalunya, és impulsada des del SOC
Presentació TRFO
photo_camera El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta nou persones amb dificultats d'inserció laboral / CCPJ

El Consell Comarcal del Pallars Jussà inicia una nova línia dins del programa de Treball i Formació que ha suposat la contractació de 9 persones durant el mes de juliol de 2023 i per un període de 12 mesos.

Aquesta nova convocatòria finançada pel Govern de Catalunya, és impulsada des del SOC i te com a objectiu facilitar a les persones en situació d'atur una inserció en el món laboral millorant la seva ocupabilitat i l'adquisició de competències bàsiques mitjançant cursos de formació.

Els/les participants en aquest programa donaran suport en diferents àrees dels equipaments comarcals, espais naturals i senders, i també en àrees administratives pròpies del Consell. Disposaran d’una persona que els acompanyarà, els donarà suport, els dirigirà i els guiarà durant tota l’execució del programa.

Des de l’any 2013 el Consell implementa aquest tipus d’accions que han afavorit que moltes d’aquestes persones s’hagin reincorporat al mercat laboral després de participar en aquest programa d’inserció.

Cal dir que, mitjançant altres línies d’aquest programa del SOC, actualment estan treballant dins del Consell Comarcal del Pallars Jussà 8 persones més, principalment en les àrees de residus, de manteniment d’infraestructures i de suport als diversos serveis que presta l’ens comarcal.