Conclou el projecte Toleranyam a Tremp

Els alumnes de cicle superior de primària del CEIP Valldeflors i el col·legi Maria Immaculada han presentat els seus treballs entorn a les intoleràncies alimentàries.

IMG_5001
photo_camera El Toleranyam ha estat tot un èxit.

Aquest matí, un centenar d’alumnes, els seus professors i els familiars que els han pogut acompanyar, s’han trobat a l’Espai Cultural La Lira per presentar els seus treballs i extreure les conclusions del projecte que han dut a terme aquest trimestre entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

En la primera part de l’acte, Laia Espasa, impulsora del projecte Toleràncies, menjant amb il·lusió, ha explicat en què ha consistit el mateix i la metodologia emprada. Posteriorment s’ha dut a terme una demostració de cuina amb productes lliures d’al·lèrgens que han fet la mateixa responsable del projecte i el Sr. Crèpitus (l’actor Blai Castell), el personatge que els ha acompanyat, a través d’un blog, en la seva recerca i investigació entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

Per acabar, els alumnes han presentat els seus vídeos de recull on han mostrat tot allò que han après durant les sessions i han fet una petita degustació.