El Cinquè Llac rep el premi Alimara 2017 per la seva contribució al turisme sostenible

El guardó és per la contribució de l'Associació Marques de Pator a donar a conèixer les millors pràctiques responsables en el turisme

foto_3201489
photo_camera El guardó va ser entregat pel Director General de Turisme Sr. Octavi Bono als representants de l’Associació Marques de Pastor, Pepita Bertran i Adreu Uson.

La campanya 'Cinquè llac: ruta en cinc etapes pel Pirineu insòlit. Senderisme responsable i sostenible organitzat pels amfitrions locals' impulsada per l'Associació Marques de Pastor, va rebre el dijous passat el Premi Alimara a la Promoció d'un Turisme Sostenible. El guardó és per la contribució de l'Associació a augmentar i millorar el coneixement de la sostenibilitat i la responsabilitat social a través de màrqueting turístic, mitjançant el foment de la consciència entre els turistes, els empleats i les organitzacions, motivant als ciutadans locals i donar a conèixer les millors pràctiques responsables en el turisme.

El jurat la va qualificar la campanya ''d'excel·lent en tots els sentits, essent un producte turístic que combina valors ambientals com el senderisme o el descobriment de la natura amb la recuperació i la valorització cultural''. Aquesta campanya inverteix en la recuperació de camins, mostra pràctiques tradicionals i ofereix cuina de productes de la terra , permetent a més a més que l'impacte econòmic de l'activitat reverteixi a la gent del territori convertint el turisme en una oportunitat de recuperació per zones rurals en declivi.

El guardó va ser entregat pel Director General de Turisme Octavi Bono als representants de l'Associació Marques de Pastor, Pepita Bertran i Adreu Uson.

Durant la Nit dels Alimara, celebrada al Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB de Barcelona i organitzada per l'Escola d'Hostaleria i Turisme CETT conjuntament amb la fira B>Travel i la Generalitat de Catalunya, es van lliurar un seguit de reconeixements a les campanyes, les accions i les estratègies de comunicació i promoció turística dutes a terme per entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic i enològic d'arreu del món.

Al mateix acte també van ser guardonats; l'Organització Mundial del Turisme(OMT), l’Ajuntament de Benidorm, l’Agència Catalana de Turisme, la revista Descobrir Catalunya, l’hotel Roger Smith de Nova York, entre altres.