La Volta Cerdanya Ultrafons SportHG 2015 tindrà 8 curses i un circuit solidari

Eduard Jornet i Helena Garcia Melero. Presentació de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG 2015 a Barcelona.

Foto: Gael Piguillem www.atelierfotografic.com
photo_camera Eduard Jornet i Helena Garcia Melero. Presentació de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG 2015 a Barcelona. Foto: Gael Piguillem www.atelierfotografic.com

La periodista Helena Garcia Melero va conduir la presentació a Barcelona de la quarta edició de la Volta Cerdanya Ultrafons SportHG, que tindrà lloc a principis de juny. La pròpia Helena ha participat els dos últims anys a la cursa de muntanya de 15 km. A l'acte també han estat presents Carme Sayós, Portaveu d'Esports de CiU al Congrés dels Diputats, Santi Siquier, Repesentant Territorial de l'Esport a Barcelona,  Ramon Moliner, President del Consell Comarcal de la Cerdanya i Jordi Merino, president de la FEEC, així com els corredors de muntanya Djanina Freytag i Manel Pelegrín.

Aquest any hi haurà vuit curses, una més que l'any passat: l'ultra de 120 km, la marató de muntanya de 43 km, una cursa nocturna de 28 km, la cronoescalada a la Tosa d'Alp, una mitja marató de muntanya de 21 km, la cursa popular de 15 km, la cursa solidària inclusiva de 5 km i una cursa de marxa nòrdica (nordic walking) de 20 km. La cursa de 120 km forma part de la Copa Catalana d'ultres i de l'Spain Ultra Cup.

Enguany la VCUF col·labora amb el projecte Cerdanya Senderisme Salut que pretén fomentar la pràctica d'hàbits saludables i donar a conèixer el magnífic entorn de la comarca ceretana.

Des del punt de vista solidari, la VCUF treballarà amb la Fundació ADIS de Puigcerdà i amb la Fundació Itineràrium de l'Anna Vives amb el primer circuit inclusiu 'Sumant Capacitats' inaugurat durant la VCUF 2014 a Llívia.

La Volta Cerdanya Ultrafons SportHG 2015 tindrà lloc del 6 al 14 de juny i entre setmana es duran a terme diverses activitats com les curses infantils que tan bona acceptació van tenir l'any passat, o la presentació de la guia de la Gran Volta a la Cerdanya.

La marca de roba tècnica de primera capa SportHG és el principal patrocinador de la VCUF, i ha presentat els espectaculars dissenys de les samarretes que es regalaran a tots els inscrits. La marca catalana ha presentat també alguns dels corredors de l'equio de trailrunning que esponsoritza i que a la VCUF esperen seguir amb la bona ratxa de resultats que estan obtenint en les darreres curses.

comentaris