Torna la diversió del Pyrenean Freestyle Tour

El circuit de snowboard i freeski, organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Federació Andorrana d’Esquí, arrencarà temporada el 21 de gener a La Molina amb la participació dels més petits fins a U13, mentre que la resta començaran el 4 de febrer a Pas de la Casa.

pyrenean-freestyle-tour-2-768x490
photo_camera Imatge del Pyrenean Freestyle Tour.

Arrenca un nou any de competicions i no podia faltar una cita que per setè any consecutiu farà les delícies dels apassionats de l’snowboard, el freeski i l’esquí alpí. Un any més, a cavall entre Catalunya i Andorra, tindrà lloc el Pyrenean Freestyle Tour, format per un seguit de proves on els més petits, de categoria U7, podran aprendre i iniciar-se en la competició d’una manera progressiva i lúdica, mentre que els més experimentats, de categoria absoluta, exhibiran el seu potencial en els snowparks preparats pel circuit.

Els diferents snowparks estan dissenyats perquè l’aprenentatge i la progressió de cadascú vagi de menys a més, de manera que l’evolució del circuit sigui paral·lela a la del nivell dels esportistes. D’aquesta manera, tots ells podran adaptar-se sense problemes i amb seguretat a la competició, ja bé sigui la primera vegada que proven el freestyle o bé siguin habituals dels snowparks.

Una magnífica oportunitat pels més petits de qualsevol disciplina

Des d’U7 a U13, els menuts de la casa que vulguin iniciar-se o millorar en aquestes modalitats podran estrenar-se ben aviat, el 21 de gener a La Molina en el marc de la Cabirol Minifreestyler, coincidint amb el World Snow Day 2018. Més endavant, les cites seran a Pas de la Casa, Masella, Port Ainé i Font Romeu.

En el cas de les següents categories, des d’U15 a absoluta, el circuit s’iniciarà a Pas de la Casa el 4 de febrer i continuarà amb més proves el mes de març: Arinsal i Font Romeu. A banda, tindrem els Campionats de Catalunya SBX-SX a La Molina el 17 i 18 de febrer i de SS SB-FS a Font Romeu el 25 de març.

Per a més informació:

· Calendari del circuit: bit.ly/2Cj0Z9K

· Vídeo resum temporada 2016-2017: bit.ly/2CJ0jvs

· Inscripcions: bit.ly/2CitUur

· Reglament: bit.ly/2lXEXz1

Contacte:

[email protected] – 687 580 759