MOTOR

Torna la Bassella Race en el seu format habitual

Després d'un any d'aturada pel Covid-19, la gran festa de l’ enduro se celebrarà de l'11 al 13 de febrer de 2022
unnamed (13)
photo_camera unnamed (13)

Torna la Bassella Race en el seu format habitual, on reunirà una vegada més als pilots més top del panorama nacional i internacional amb tots els aficionats i seguidors del sector.

Un cap de setmana 100% offroad que arrencarà el divendres a la tarda amb les verificacions administratives. Dissabte, serà el torn dels FAN (categoria no competitiva, per a donar només la volta de reconeixement al recorregut) i les curses espectacle (Kids Race, Classic Race, Xtreme Race). Diumenge, recuperarem les dues sortides multitudinàries (PRO/ PRO JÚNIOR) i la més popular de FRIENDS, per a veure qui aconsegueix adjudicar-se la victòria en aquesta mítica prova amb la qual s'inaugurarà la temporada d’ enduro 2022.

Com a novetat per a aquesta edició, destaca la nova categoria FAN/TRAIL, només duran la jornada del dissabte. Sense competició i amb un recorregut paral·lel adaptat específicament a aquestes motocicletes, 100% offroad, però sense trialeras complicades ni corriols massa estrets.

Des de l'organització, esperen no tenir sorpreses d'última hora que ens impedeixin dur a terme la celebració de la prova, però "som conscients que si bé la situació sanitària ha millorat molt en els últims mesos, no sabem quina serà la seva evolució al llarg d'aquest hivern", asseguren.

Per aquest motiu, encara que a nivell esportiu aposten per recuperar el format habitual de carrera, a nivell logístic es produiran alguns canvis. El més visible serà la distribució del paddock i la zona central d'exposició/bar, que es plantejarà d'una manera més dispersa i amb un podi a l'aire lliure, per tal d’evitar aglomeracions i poder garantir la seguretat de tots els assistents.