Targeneu i Multirisc, les assegurances FCEH que no poden faltar-te aquest hivern

Arriba l’hivern, i amb ell el moment de deixar-te anar amb la teva passió. Però no ho facis sol. Les assegurances de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) garanteixen la pràctica segura de l’esport amb un munt d’avantatges i les millors tarifes per a tu i el teu entorn. I enguany amb novetats. T’apuntes?

10-avantatges_1200x628_ok
photo_camera Les imprescindibles de la FCEH

Multirisc: L’assegurança dels amants dels esports outdoor

Pels amants dels esports a l’aire lliure, tant a l’hivern com a l’estiu, l’assegurança més completa és la Multirisc. L’assegurança d’accident amb cobertura mundial i multiesportiva que es fa càrrec de les despeses dels sinistres que s’ocasionin practicant esports a la muntanya. És el cas d’esquí alpí, esquí de fons, surf de neu, telemarc, canicross, trineu amb gossos, excursionisme, senderisme, marxes, bicicleta de muntanya, campaments, descens de barrancs, escalada, espeleologia, alpinisme, raids de muntanya, esquí de muntanya, raquetes de neu, alta muntanya i campaments d’iglú, practicats a una alçada inferior de 7.000 metres.

La Multirisc és una assegurança d’accident que cobreix el seguiment de la lesió, estalvia mal de caps i facilita la tornada a casa en el cas de patir un accident. Ofereix també la cobertura mèdica il·limitada en centres concertats i la rehabilitació.

Es pot optar també per paquets familiars de l’assegurança a un preu més econòmic: Multirisc Familiar a partir de 3 membres i la Multirisc Infantil per a menors de 18 anys.

Contracta-la ara!

Multirisc

Targeneu: L’assegurança dels incondicionals de la neu

L’assegurança Targeneu és una imprescindible de l’hivern ja que permet no només practicar tots els esports de la FCEH (neu i gel) a tot el món, sinó també d’altres activitats esportives de lleure.

Cobreix els accidents dels esports de neu i gel arreu del món com l’esquí alpí, el surf de neu, l’esquí de fons, l’hoquei gel, el cúrling, el patinatge, el trineu amb gossos, etc; a més d’incloure altres activitats de lleure com l’esquí de muntanya, les raquetes de neu, el senderisme i la bicicleta practicats a Europa i països de la Ribera Mediterrània, a menys de 4.000 metres d’altitud i a 35 quilòmetres del domicili habitual.

La Targeneu és d’àmbit geogràfic mundial i dóna assistència en viatge les 24 hores del dia des de l’1 de juny del 2017 fins el 31 de maig del 2018, incloent entre d’altres la recerca i rescat a pistes, el trasllat sanitari fins a un centre mèdic i primera curarepatriació sanitària il·limitada i la responsabilitat civil. La Targeneu inclou les despeses de prolongació de l’estada del lesionat en un hotel per prescripció facultativa.

Contracta-la ara!

Targeneu

Una nova temporada amb novetat!

També heu de saber que des d’ara la Targeneu i la Multirisc tenen una nova cobertura envers a forfait de temporada, classes, hotel i lloguer de material no utilitzat per accident a pistes. En el cas de la Multirisc fins a 1.000 euros i de la Targeneu fins a 200 euros.

A més, i com ja és tradicional, segons el conveni entre la FCEH i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tots els assegurats amb la FCEH podran gaudir aquesta temporada d’un descompte del 20%  en els forfets de dia i varisdies de les estacions d’esquí del grup, com són La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter 2000.

T’ho deixaràs perdre?