Sort viu una final de la primera copa del món de kayak d'estil lliure molt competitiva

Dues palistes de Sort fan podi en la categoria K1 Júnior Femení, Ona Baró i Arboló Rafel, medalla de plata i bronze respectivament.

180704_01_0832
photo_camera Podi de la categoria K1 Júnior Femení

Ahir Sort va encarar la final d’aquesta primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure amb un nivell d’aigua i unes condicions meteorològiques immillorables. L’organització valora positivament el transcurs de l’esdeveniment d’aquesta primera meitat de setmana, els horaris de competició s’han complert i està tot a punt per encarar la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure que culminarà el dissabte, 7 de juliol, amb la final nocturna.

Aquesta final va comptar amb quatre atletes catalans. En la categoria K1 Júnior Femení, dues atletes locals, Ona Baró i Arboló Rafel es van endur la medalla de plata i bronze respectivament. En la categoria K1 Sénior Masculí, només Joaquim Fontané (Salt) va quedar dels tres primers aconseguint la medalla de bronze. En aquesta mateixa categoria també va competir Oriol Colomé de Sort (Sort) que finalment va quedar en cinquena posició.

Cal destacar que totes les finals van ser molt competitives i d’un alt nivell amb figures espectaculars i amb altes puntuacions. La final de K1 Sénior Homes va ser especialment emocionant ja que les primeres posicions es van anar disputant entre els cinc finalistes. Oriol Colomé, tot i no haver aconseguit medalla, va demostrar un alt nivell de competició.

Avuidijous, Sort donarà pas a la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure que es preveu molt emocionant després del que s’ha viscut a la primera que ha gaudit d’una gran afluència de gent, tot i ser entre setmana. Els atletes locals estant tenint un paper important i caldrà seguir animant-los.

En aquest sentit, la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure Sort 2018 es podrà seguir en directe pel canal oficial de YouTube de la International Canoe Federation, Planet Canoe, i també per Lleida TV.