01.12.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu celebra la 8a edició de la Copa Pirineus

Avui, dissabte 20 de maig s’inicia la 8a edició de la Copa Pirineus a la Seu d’Urgell, la qual continuarà a partir del dia 27 a Pau (França).

678_0_4387050_133527
Una foto de la Copa Pirineus 2016.
La Seu celebra la 8a edició de la Copa Pirineus

La Copa Pirineus és una competició internacional plenament consolidada a ambdós costats del Pirineu. Aquesta prova atrau palistes de tot el món.

La Copa Pirineus neix ara fa vuit anys amb la idea de crear en el termini d’una setmana, un circuit de competicions del més alt nivell en els millors escenaris per a la pràctica del canoe slalom als dos costats del Pirineu. Aquesta aposta esportiva, compta amb les organitzacions de Pau i de la Seu d’Urgell, dues ciutats de referència en l'eslàlom mundial. Cal recordar que La Seu d’Urgell serà escenari el proper mes de setembre de la final de la Copa del Món i del Campionat del Mon de 2019 i Pau organitzarà el Campionat del Món a finals de setembre.

En la present edició, les competicions de La Seu d’Urgell i de Pau estan incloses en el selecte grup de competicions puntuables del ICF World Rankig, per donar més atractiu a la Copa.

Enguany es compta amb més de 250 palistes inscrits de més de 15  països diferents per les proves de la Seu i Pau.

La Copa Pirineus es possible gràcies al suport de la Diputació de Lleida, a l’Ajuntament La Seu d’Urgell, la Real Federación Española de Piragüismo, la Federació Catalana de Piragüisme i a l’incansable grup de voluntaris del Club Cadí Canoe Kayak  que ens dona suport desinteressadament competició darrere competició.

Cartell Copa Pirineus  2017

Relació de països participants:

Andorra

Argentina

Austràlia

República Txeca

Eslovàquia

Espanya

França

Holanda

Irlanda

Japó

Nova Zelanda

Portugal

Suïssa

Suècia

La Seu celebra la 8a edició de la Copa Pirineus
Comentarios