Seguiu en directe tot el motor des del Karting El Pla

Si us agrada el món del motor, ara podeu seguir cada cap de setmana, en directe des de les instal·lacions del Karting El Pla, totes les curses dels campionats del món de Moto GP, Fòrmula 1 i SuperBike. Aquest cap de setmana podreu gaudir de la Fòrmula 1 en directe i des del Karting El Pla.

D0l2EDGXQAAFovD
photo_camera Tota la Fòrmula 1 es pot seguir des del Karting El Pla.

Ara a Karting el Pla, el circuit més llarg de Catalunya, a més de viure la sensació de velocitat a les seves pistes (amb els karts, cursos i competicions), també podreu seguir per televisió totes les proves dels principals campionats del món relacionats amb el motor.

D4EEM7VX4AA4bMh

En aquestes instal·lacions s'hi acullen campionats, carreres per grups, tandes individuals (de totes les edats), kàrting nocturn, celebracions (aniversaris, comunions...), escola de pilots, venda de karts i accessoris, etc.

Si sou aficionats del món del motor, seguiu totes les competicions per televisió a Karting El Pla ( a la carretera C14, Km. 174, al costat del poble del Pla de Sant Tirs), juntament amb altres especialistes de la matèria i aficionats a les curses!

Més informació: www.kartingelpla.com - [email protected] - Tel: 665773333 - 973387387

comentaris