Sant Joan de l’Erm decideix els múixers més ràpids de Catalunya

El Campionat de Catalunya de Múixing Terra es va celebrar aquest cap de setmana a Sant Joan de L'Erm
Sant Joan de L'Erm gossos
photo_camera El Campionat de Catalunya de Múixing Terra es va celebrar a Sant Joan de L'Erm /FCEH

En una edició celebrada a doble jornada, el Club GOSesport i la FCEH van organitzar el Campionat de Catalunya de Múixing Terra a l’estació pirinenca, amb èxit de participació.

En una tarda de dissabte assolellada, i en funció de l’hora de sortida amb la llum frontal al cap, els circuits alpins de Sant Joan de l’Erm es van omplir de sorolls de tota mena, de gossos i de corredors. Allà s’hi va celebrar el Campionat de Catalunya de Múixing Terra d’aquesta temporada, amb un llistat d’inscrits que feia goig i moltes ganes de competir després de tants mesos d’espera.

Dissabte, a partir de les 18:00h, va ser el torn de la primera màniga, on ja es van començar a decidir les respectives categories, mentre que diumenge a primera hora va arrencar la segona i definitiva màniga. 

En Vehicle 6 Gossos, Eloi Contreras (CEB) va proclamar-se campió, per davant del seu company de club, Héctor Montero. En Vehicle 4 Gossos, victòria de Francisco Justícia (CCLF) per davant de Jordi Angel Torramilans (AEM) i Ariadna Lomeña (GOSesport). En Scooter 2 gossos, Daniel Artero (CCLF) va ser més ràpid que Víctor Carrasco (AEM) i Jordana Salvadó (CCLF).

Sant Joan de L'Erm gossos 2

En categoria Bikejoring 1 gos, Lali Masriera (AEM) va emportar-se el títol per davant de Marta Barrufet i Sandra Bendig, ambdues del CCLF. En homes, Daniel Artero (CCLF) va ser el vencedor amb Marcel Gual (AEM) segon i Albert Subirats (AEM), tercer. En Bikejoring 1 gos Veterans, Natalia Camps (GOSesport) va sortir-ne campiona, amb les components del CCLF Gisela Vives, segona, i Marta Bosch, tercera. 

En Bikejoring 1 gos nòrdic, títol per a Moisés Valero (GOSesport), superant a Albert Roca (AEM) i Pep Bru (GOSesport). En dones, la millor va ser Maria José Rubio del GOSesport, acompanyada de la seva companya Walia Caler, segona. En Scooter 1 gos, Natàlia Camps (GOSesport) va vèncer amb Sofia Recio (CCLF) i Manel Moreno (GOSesport).     

El podi femení de Canicròs 1 gos va estar format per Olga Álvarez (AEM), vencedora per davant de Carla Mas (VIC) i Cristina Trujillo (GOSesport). En homes, Marcel Reymundi (AEM) es va imposar a Javier Torres (VIC) i Manel Moreno (GOSesport).      

En Canicròs 1 gos Veterans, Marta Bosch (CCLF) es va proclamar campiona per davant de Nati Aler (GOSesport) i Marina Von Podolsky (AEM). Entre els homes, el més ràpid va ser Oro Hurtado ((GOSesport), amb Jordi del Castillo (CCLF) segon i Sergi Subirana (GOSesport), tercer.

Per últim, en Bikejoring 1 gos Júnior, victòria d’Eric Hurtado (GOSesport), així com títol per a Asiel Wernli (VIC) en Canicròs Infantil. 

.