14.08.2022 |
Viure als Pirineus

El rocòdrom municipal del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell està obert a tots els usuaris

L'Ajuntament urgellenc i el Parc del Segre obren a tots els practicants d'aquest esport la paret d'escalada que es troba instal·lada en aquest recinte esportiu a l'aire lliure.

El rocòdrom municipal del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell està obert a tots els usuaris

El rocòdrom municipal que es troba ubicat dins del recinte del Parc Olímpic del Segre ja està obert a l'ús de tots aquells esportistes que practiquin l'escalada.

Aquesta instal·lació, que es va estrenar durant la celebració de l’Escanyabocs 15, s’ha vingut utilitzant fins ara amb grups organitzats per tal de posar-la a prova i detectar possibles incidències. Superat aquest període de prova, la instal·lació s’obre definitivament a tots els usuaris.

Els interessats tindran diferents opcions de poder fer ús d’aquest nou equipament. En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat a disposició un abonament anual per a gaudir del rocòdrom del Parc del Segre destinat a practicants federats d’aquesta modalitat esportiva, i amb experiència, coneixements i material d’escalada. Aquest abonament es pot combinar, amb una bonificació en el preu, amb el que ja existeix per accedir al búlder de la zona esportiva.

Per aquells practicants i aficionats a l’escalada que no disposin de llicència federativa també podran gaudir del rocòdrom municipal amb entrades de dia, que inclouen l’assessorament d’un monitor i l’assegurança d’accidents per un dia. També hi ha la possibilitat de llogar el material necessari en cas que algun usuari no en disposi.

Finalment, el Parc del Segre ha incorporat també el rocòdrom a la seva oferta d’activitats esportives en el medi natural per a grups familiars i escolars, fet que amplia el ventall de possibilitats per a gaudir d’aquest equipament de referència.

Les expectatives d’utilització d’aquest nou equipament, finançat amb fons europeus a través del projecte Fer de la Frontera un Camí cap a la Formació del programa Poctefa, són “força positives” degut al bon nombre de practicants i aficionats a l’escalada que hi ha al territori, a la manca d’aquest tipus d’instal·lacions i a la seva ubicació i accessibilitat en trobar-se dintre del recinte del Parc del Segre.

Per altra banda, el personal tècnic del Parc del Segre s’encarregarà del manteniment i l’actualització de les diferents vies d’escalada de les que disposa el rocòdrom i que oferiran diferents graus de dificultat per als escaladors.

Tarifes vigents:

- Abonaments anuals

Búlder Poliesportiu
30,00€ (menors de 16 anys)
45,00€ (adults)

Rocòdrom Parc del Segre
60,00€ (menors de 16 anys)
80,00€ (adults)

- Abonament conjunt

75,00€ (menors de 16 anys)
100,00€ (adults)

- Entrades de dia

Entrada individual federat (sense monitor ni material)
15,00€ 

Entrada individual no federat (inclou monitor i material)
15,00€ (menors de 16 anys)
20,00€ (adults)

Els interessats en aconseguir un abonament anual ho poden fer a les oficines del Servei d’Esports (Palau Municipal d’Esports. Camí Ral de Cerdanya, 31) o a les oficines del Parc del Segre. Cal recordar que, d'acord amb els convenis subscrits per l’Ajuntament amb les entitats esportives locals i per tal de promoure les activitats esportives, els socis de la UEU disposen de bonificacions en el preu dels abonaments anuals.

El rocòdrom municipal del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell està obert a tots els usuaris
Comentarios